ONZE DIENSTEN

Ben je op zoek naar een partner voor het transport van jouw producten? Cornelis Transport verzorgt het vervoer van palletgoederen, vloeibare brandstofgoederen en op aanvraag ook andere goederen zoals producten in bigbags.

Goederentransport

Bij Cornelis Transport kun je terecht voor het vervoer van palletgoederen. Het bedrijf is reeds gespecialiseerd in het transport van dranken naar grootwarenhuizen. De palletgoederen worden ook zelf gelost door middel van eigen elektrische pallettrucks.

Tanktransport

Ook het vervoer van vloeibare brandstoffen behoort tot één van de hoofdactiviteiten van Cornelis Transport. De tankwagens worden indien nodig aangepast aan jouw vereisten. Zo werden de huidige wagens speciaal uitgerust om kerosine te vervoeren.

Cornelis Transport levert ook nog steeds stookolie aan particulieren met een kleine tankwagen.

Internationaal transport

Heb je een vracht met een Europese bestemming? Cornelis Transport zorgt er ook voor dat goederen op de juiste plaats geleverd worden in andere landen. Sinds vele jaren heeft zij dagelijkse bestemmingen in de omringende landen.

Dedicated transport

Cornelis Transport vervoert ook exclusief producten voor bepaalde klanten. De voertuigen kunnen aangepast worden aan uw noden zodat de dienstverlening optimaal gebeurt bij uw afnemers.

Dag- en nachttransport

Cornelis Transport streeft naar flexibiliteit en verzorgd dus ook nachttransport indien dit nodig is. Vaste nachtritten worden eveneens opgenomen in de planning.

Expressdienst

Dankzij de flexibiliteit en het grote wagenpark kan Cornelis Transport ook een uitstekende service bieden in sneltransport.